Ghidul Serviciilor
Arx Concept, Birou De Arhitectura Bucuresti
inapoi la firma 204 vizite
Poza FREEDOM HOUSE
Foto
Foto

Bucuresti, Sectorul 1, teren atipic cu forma de trapez situat la intersectia a 2 strazi, restrictii urbanistice mari. Acestea au fost datele initiale pentru realizarea unui proiect de casa in stil modernist, dar cu mansarda.

A fost necesar un PUD (Proiect Urbanistic de Detaliu), pentru a putea realiza un proiect de casa in conformitate cu dorintele unei familii cu 2 copii. Cerintele specifice ale familiei: dormitorul fetitei sa poata fi mobilat cu un pat inaltat prevazut cu coborare pe tobogan; mansarda, alocata fiului adolescent trebuia sa aiba o zona de supata pentru dormit si posibilitatea de acces separat prin intermediul unei scari exterioare deschise; imaginea exterioara a casei sa fie modernista.

Toate aceste cerinte, impreuna cu suprafata destul de mica pe care se putea construi, au constituit o provocare la care credem ca echipa noastra de proiectare a facut fata cu succes.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.