Ghidul Serviciilor
Attitude Events - Organizare Evenimente Bucuresti
inapoi la firma 1647 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto

Pentru organizarea evenimentului dumneavoastra ne recomanda experienta de aproape 10 ani a echipei si de peste 500 de evenimente organizate de noi sub marca Attitude EventsToate serviciile prezentate pe acesta pagina sunt furnizate de catre compania noastra fara sa fie intermediate sau achizitionate prin terti si asta va ofera garantia celui mai bun pret!

Concerte Impresariat Evenimente 0743739898   0756011001

 

Organizarea unui eveniment reusit necesita o atentie deosebita pentru detalii, o planificare atenta si cunoasterea in amanunt a fiecarui element prezent in cadrul acestuia.     Suntem furnizori de servicii complete si detinem toata infrastructura, echipamentele tehnice si logistica necesara creerii unui eveniment complet, fie ca este vorba despre evenimente private sau evenimente corporate.

Recomandarea noastra ca organizatori de evenimente full service este ca serviciile sa se poata achizitiona sub forma de pachet.

Avantajele dumneavoastra:   - discounturi pentru servicii achizitionate sub forma de pachet.  - organizarea evenimentului in echipa, ceea ce garanteaza desfasurarea in conditii optime.        

Serviciile noastre cuprind:   Inchiriere echipamente de sonorizare, scena, lumini, efecte speciale.Detinem scena, echipament de sonorizare si lumini pentru a face fata la evenimente de orice dimensune.                                                               

Organizare evenimente, private, corporate, spectacole si concerte publice.Petreceri private, nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, lansari de produse, evenimente outdoor, petreceri pentru copii, si orice alt tip de eveniment in functie de preferintele dumneavoastra.                                                                                                                  

Impresariat  trupe, artisti, formatii, dansatori profesionisti, DJ, MC, prezentatori. Colaboram cu trupe si artisti cu renume pe piata muzicala din Romania, care vor asigura o atmosfera exploziva pentru un eveniment deosebit, asa cum va fi cel pe care-l veti organiza cu noi. Management si impresariat  exclusiv                          

Toate serviciile prezentate pe acesta pagina sunt furnizate de catre compania noastra fara sa fie intermediate sau achizitionate prin terti si asta va

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.