Ghidul Serviciilor
Attitude Events - Organizare Evenimente Bucuresti
inapoi la firma 1647 vizite
Poza Petreceri pentru copii
Foto
Foto

  

Copii necesita o atentie speciala si activitati care sa-i stimuleze creativitatea si inteligenta! Din acest motiv ne-am propus sa va puten oferi cele mai trasnite petreceri pentru ei!   Organizam petreceri tematice concepute in functie de categorii de varsta. Va oferim: castele gonflabile, zane clowni, personaje de poveste, magicieni. Intotdeauna venim cu o povesti care sa fie construite in jurul pasiunilor sau hobiurilor micutului.  Pentru organizarea petreceriilor dumneavoastra ne recomanda cele peste 300 de evenimente organizate pentru copii   Cel mai mare eveniment pe care l-am organizat pentru copii a fost de 1Iunie unde au participat peste 3000 de copii.Animatie cu zane, clowni, personaje de poveste si printese, decoratiuni si modelaj de baloane, sisteme de karaoke, magicieni.Toate acestea pentru ca micutii sa se distreze pe cinste alaturi de eroii lor preferati!Gradinitele cu care colaboram vor primi discount-uri pentru serviciile de animatie si decoratiuni.

 

Copii necesita o atentie speciala si activitati care sa-i stimuleze creativitatea si inteligenta! Din acest motiv ne-am prous sa va puten oferi cele mai trasnite petreceri pentru ei  Organizam petreceri tematice concepute in funcie de categorii de varsta. Va oferim: castele gonflabile, zane clowni, personaje de poveste, magicieni. Intotdeauna venim cu o povesti care sa fie construite in jurul pasiunilor sau hobiurilor mutului  Pentru organizarea petreceriilor dumneavoastra ne recomanda cele peste 300 de evenimente organizate pentru copii   Cel mai mare eviment pe care l-am organizat pentru copii a fost de 1Iunie unde au participat peste 3000 de copii.Animatie cu zane, clowni, personaje de poveste si printese, decoratiuni si modelaj de baloane, sisteme de karaoke, magicieni.Toate acestea pentru ca micutii sa se distreze pe cinste alaturi de eroii lor preferati!Gradinitele cu care colaboram vor primi discount-uri pentru serviciile de animatie si decoratiuni.

 

artistic  · Management artistic  · Planificare evenimente  · Campanie PR pentru    conferinte de presa   · Decorare indoor sau outdoor   · Catering   · Servicii hostess   · Productie spoturi publicitare  · Sisteme de discuti pentru    conferinte  · Echipament audio    profesional pentru concerte    live  · Scena configurabila la orice    dimensiune  · Sonorizare pentru un    eveniment cu pana la    20.000 de spectatori  · Lumini profesionale de      scena  · Moving head-uri  · Proiectii 3D holograme  · Efecte laser profesionale  · Sisteme de discutii     conferinte & videoconferinte  · Echipamente profesionale    pentru videoproiectie  · Sistem pentru traduceri    simultane  · Traduceri simultane  · Masina de fum, balonase de    sapun  · Aparat pentru spuma  · Pupitre de mixaj si DJ  · Corturi   · Invitatii      · Filmare eveniment   · Foto eveniment  · Chelneri, Hostesse   · Aranjamente baloane sau    florale  · Efecte laser si proiectie de    holograma 3D  · Focuri de artificii, lansari de    baloane  · Servicii de studio  · Productie audio  · Productie video

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.