Ghidul Serviciilor
Atti Creative, Proiectare Amenajari Interioare Bacau
inapoi la firma 1783 vizite
Poza Produse pentru amenajari interioare
Foto

Materialele si produsele necesare unei amenajari interioare de calitate sunt cel putin la fel de importante ca si proiectarea sau executia lucrarii.

Atti Creative – showroom amenajari interioare

O alegere neinspirata sau gresita a produselor folosite in amenajari interioare poate avea rezultate estetice si financiare de nedorit.

Dupa o lunga relatie de colaborare cu producatorii de top din Europa, studioul de design interior Atti Creative devine reprezentant si importator in Romania pentru mai mult de 20 de companii producatoare de materiale pentru amenajari interioare.

In cadrul showroom-urilor de amenajari interioare din Bacau si Iasi , studioul de design interior Atti Creative ofera partenerilor si clientilor sai posibilitatea de a alege dintr-o selectie de produse de top al celor mai buni producatori europeni din domeniu.

Va punem la dispozitie cele mai recente realizari ale companiilor ce lanseaza trenduri in designul interior si ale caror produse sunt realizate imbinand creativitate, traditie de zeci sau sute de ani, inovatie, tehnologie de varf si grija pentru mediu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.