Ghidul Serviciilor
Autochemicals Vopsea Auto Otopeni
inapoi la firma 3404 vizite
Poza Cabine de vopsit
Foto

SAIMA Italia este unul dintre liderii mondiali in fabricarea cabinelor de vopsit.

Recunoscute pentru calitatea superioara, fiabilitatea ridicata si inovatia permanenta, echipamentele de vopsire fabricate de SAIMA sunt prezente pe toate continentele planetei fiind alegerea profesionistilor exigenti de pretutindeni.

In Romania, Autochemicals in calitate de importator oficial, a devenit lider de piata prin cele peste 300 de cabine de vopsit instalate.

NATURALMENTE TECNOLOGICI

Autochemicals implementeaza si sustine filozofia valoroasa a producatorului Italian - furnizarea de echipamente de cea mai inalta calitate, in conformitate cu cerintele specifice ale fiecarui client.

Echipamentele Saima sunt solutia ideala

Recunoscute pentru calitatea, complexitatea si fiabilitatea deosebita, cabinele de vopsit si spatiile de pregatire fabricate de Saima, sunt dorite si prezente in cele mai sofisticate vopsitorii de pe tot globul. Acestea sunt disponibile in dimensiuni si configuratii tehnice diferite, perfect adaptate activitatii specifice fiecarui utilizator, fie ca este din industria auto, aeronautica sau cuptoare de vopsire uscare pentru industria lemnului si a mobilei.

Cabine de vopsit cu panouri endotermice

Cabinele de vopsit cu panouri endotermice reprezinta cea mai avansata tehnologie in domeniu. Folosind principiile endotermiei, cabinele au fost create pentru uscarea avansata a vopselelor pe baza de apa de ultima generatie dar pot fi folosite si la uscarea vopselelor si lacurilor traditionale. Panourile endotermice elimina utilizarea arzatoarelor traditionale iar economia realizata este uriasa! Dupa uscare, vopselele si lacurile vor arata exceptional.

Caracteristici:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.