Ghidul Serviciilor
Axal Group - Constructii Si Intretinere Cladiri, Constanta
inapoi la firma 2262 vizite
Poza Constructii industriale
Foto

Compania Axal Group ofera solutii complete in domeniul constructiilor, intampinand cele mai exigente cerinte cu solutii moderne, adaptate nevoilor clientilor. Printre serviciile oferite se numara si realizarea de constructii industriale sau renovarea celor vechi.

Incepand de la proiectare si o analiza tehnico-economica atenta, cu un management adecvat, propunem solutii si sugestii  viabile clientilor nostri, livrate la timp si eficiente din punct de vedere economic.

Axal Group va sta la dispozitie cu o experienta bogata, acumulata în cele peste 5 ani de activitate în domeniul constructiilor. Compania si-a orientat activitatea catre constructia de cladiri industriale, comerciale si civile. De-a lungul perioadei de activitate s-a alocat o mare parte a investitiei pentru perfectionarea serviciilor, produselor oferite (perfectionarea proiectarii si a productiei).

Mici sau mari, pentru orice scop, compania noastra construieste orice tip de cladiri industriale.Dispunem de numeroase proiecte standard, dar realizam cladiri personalizate pentru fiecare client în parte. Dispunem de toate mijloacele de transport si mijloace de mecanizare (automacarale, buldozere, autobasculante, excavatoare) necesare pentru executia lucrarilor industriale.

Tipuri de constructii industriale executate:

Fie ca este vorba de o facilitate noua sau renovarea, consolidarea cladirii existente, Axal Gorup vine în ajutorul Dvs.Echipa noastra pune calitatea serviciilor si satisfactia clientilor înainte de toate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.