Ghidul Serviciilor
Axal Group - Constructii Si Intretinere Cladiri, Constanta
inapoi la firma 2262 vizite
Poza Reabilitare termica
Foto

Fiecare casa merita si trebuie sa fie performanta din punct de vedere energetic, de aceea Axal Group priveste reabilitarea termica a locuintei ca pe o INVESTITIE pentru dumneavoastra.

 

Un consum redus de energie echivaleaza cu o poluare mai scazuta, astfel contribuim la protejarea mediului.

 

 

 

 

In ce consta procesul de reabilitare termica a locuintei dumneavoastra:

 

Garantam ca materialele si tehnologiile folosite respecta standardele in domeniu, pentru ca rezultatul final al lucrarii sa fie o locuinta performanta din punct de vedere energetic, cu un aspect placut si mai putin poluanta.

Fara a renunta la confortul unei locuinte incalzite, putem cheltui mai putin pe gaze, curent electric sau combustibili. O solutie excelenta atat pentru cladirile noi, cat si pentru cele vechi, este termoizolarea peretilor folosind un sistem de termoizolatie a carei componenta de baza este polistirenul. Aceasta consta in fixarea placilor termoizolante cu un adeziv special, aplicarea unei plase din fibra de sticla peste placi si finisarea suprafetei cu un strat subtire de  tencuiala decorativa.

Cladirile termoizolate in acest mod ofera un confort ridicat in ce priveste caldura din incaperi, reduc efectele negative asupra mediului inconjurator, iar fatadele capata un aspect estetic deosebit.Intr-o cladire termoizolata, cu ajutorul acestui sistem, se pastreaza un microclimat ideal si anume la temperaturi scazute, peretii nu ingheata, iar in zilele caniculare de vara – izolatia termica mentine o temperatura placuta in interior. Cladirea nu mai este supusa variatiilor de temperatura si, in acelasi timp, placile termoizolante permit mascarea eventualelor defecte ale peretilor.

Tencuiala decorativa pentru exterior protejeaza peretii de conditiile atmosferice si confera exteriorului cladirii un nou aspect. Calitatile acestui sistem fac ca acesta sa fie utilizat atat pentru cladirile nou construite cat si la renovarea cladirilor existente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.