Ghidul Serviciilor
B.d. Electro Service, Instalatii Electrice Si Sisteme De Alarma - Botosani
inapoi la firma 1111 vizite
Poza Supraveghere video
Foto

Un sistem de supraveghere CCTV (televiziune cu circuit inchis) completeaza un sistem antiefractie si ofera posesorului un plus de siguranta si multiple facilitati.

Sistemele de supraveghere video nu mai sunt destinate exclusiv bancilor sau marilor companii, dezvoltarea sistemelor computerizate a dus la aparitia solutiilor performante la preturi accesibile pentru intrepriderile mici sau locuinte, pentru a putea supraveghea caile de acces, curtea, parcare sau garajul, dar si activitatea angajatilor sau desfasurarea activitatilor cu publicul.

Camerele de supraveghere pot tine la distanta hotii prin simpla lor prezenta, pot incrimina autorii actelor de vandalism, dar pot fi folosite si la urmarirea si eficientizarea fluxului de productie. Toate acestea sunt posibile utilizand un computer performant, echipat cu o placa speciala de captura sau un sistem de inregistrare independent tip DVR, un soft specializat, cabluri si atatea camere cat este nevoie.

Un sistem de supraveghere este un accesoriu ce impune eleganta si securitate spatiului dumneavoastra, un echipament ce va permite sa vizualizati in timp real imaginile sau sa descarcati evenimente petrecute in saptamanile anterioare local sau prin INTERNET.

Echipamentele folosite B.D. ELECTRO SERVICE sunt produse de companii recunoscute in domeniu pentru calitatea inalta.

Garantia echipamentelor si contractul de interventie si service in garantie si post garantie sunt atu-ul nostru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.