Ghidul Serviciilor
Bolta Rece Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 2263 vizite
Poza Meniu Botez
Foto

SAMBATA 220 LEI

DUMINICA 200 LEI

 all inclusive

Selectie de antreuri reci

Duet de mozzarella si rosii cherry 2 bucati

Rulouri de sunca cu salata de cruditati 2 bucati

Mousse din ficatei de pui cu dulceata de ceapa piscata in cosulet de foietaj 50 g

Rulada de cascaval cu gorgonzola, nuca si rozmarin 50 gPasta de branzeturi fine pe ardei gras 70 g

Galantina de curcan cu fructe exotice 50 g

Icre de crap pe rondea de lamaie 50 g

Tapas cu piure de mazare si cozi de creveti 50 g

Cruditati, masline 50 g

Specialitatea Bucatarului Sef

File de salau cu sos de capere si lamaieservit cu buchetiera de legume in aburi 200/250 g

Grill

File din muschi de porc

Piept de pui la gratar si carnaciori speciali

Garnitura de cartofi condimentati la cuptor 250 g

Salata de varza alba proaspata

Chifle proaspete

Aranjamente de fructe pe mese

Banane, portocale, mere

Alune, covrigei sarati

Tortul bebelusului 100 g/

Pachet de bauturi open bar

 Whiskey J&BMartini alb

Gin Beefeater, Campari

Campari Orange, Gin Tonic

Vin alb - Sauvignon blanc - demisec Crama Ceptura ( sticla )

Vin rosu - Feteasca neagra - demisec

Crama Ceptura ( sticla )Bere CalsbergCoca Cola, FantaKinley, Orange Juice

Apa minerala si apa plata Izvorul Borsec

Cafea expresso

Preturile contin TVA

Important: Nu se accepta formatii manelisti/manele.

Remiza (contravaloarea serviciilor) este de 10% peste valoarea totala a meniului ales de beneficiar.Meniurile prezentate sunt orientative. Pentru mai multe detalii sau meniu personalizat completati formularul online aici sau sunati la 0722 527 077

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.