Ghidul Serviciilor
Brave Events Bucuresti - Agentia Full Service Nunti, Botezuri, Evenimente
inapoi la firma 2198 vizite
Poza Sky lantern si lampioane
Foto

"A iubi inseamna a avea un fir pentru toate piedicile, o torta pentru toate drumurile, un pahar pentru toate fluviile" spunea Victor Hugo.

Doar prin iubire simti in tine adancurile reci, fierbinti, intunecoase, luminile staruitoare ale intregului, umbrele formelor elevate si neastamparul strident al infinitului. Tacuti in fata iubirii, exprimam lumina si intunericul, durerea si bucuria, febra si gheata.Polul Nord si Polul Sud, Apusul si Rasaritul aceluiasi soare, care nu apune si nu rasare decat in iluzia deprinderi noastre de a reflecta in nemurire ceea ce este nemuritor.

Poate ca am devenit prea poetici dar ni se pare o idee tare romantica sa elibereazi sky lantern sau sa decorezi o sala cu lampioane si laminarii; acestea iti vor oferi momente de neuitat si iti vor transforma petrecerea intr-un moment magic, impresionant pentru tine si pentru invitatii tai.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.