Ghidul Serviciilor
Bs Recycling, Demolari Mecanizate Si Prin Implozii, Terasamente - Cluj-Napoca
inapoi la firma 1745 vizite
Poza Constructii de drumuri si autostrazi
Foto

BS Recycling este cunoscut si apreciat în special pentru proiectele de constructii de drumuri si autostrazi în care a fost implicat. Avem o lista uriasa de proiecte de acest fel pe care le-am executat într-un mod cât mai prompt si mai profesional cu putinta.

 

Proiectele ce constructii de drumuri si autostrazi în care ne-am implicat de-a lungul timpului includ:

 

–Autostrada Transilvania (în calitate de subcontractor al companiei Bechtel);-Autostrada Ploiesti – Bucuresti (în calitate de subcontractor al companiei Euroconstruct);-Autostrada Deva-Orastie (în calitate de subcontractor al companiilor Strabagsi Straco);-Autostrada Lugoj-Deva (în calitate de subcontractor al companiei UMB);

-Autostrada Cluj –Nadlac în calitate de subcontractor al companiei (UMB);-Autostrada Cluj-Tg. Mures (în calitate de subcontractor al companiei Strabag);-Centura Constanta (în calitate de subcontractor al companiei Astaldi);-Centura Zalau (în calitate de subcontractor al companiei Kemna);

   

    

Astfel, aceste proiecte au fost realizate si s-au dovedit a fi un adevarat succes din punct de vedere al constructiei, fara incidente si cu un profesionalism ridicat. Utilajele moderne si echipa de profesionisti implicati au asigurat, de asemenea, ca acest sir de constructii de drumuri si autostrazi sa se execute cât mai bine.

Aceste lucrari de constructii de drumuri si autostrazi au fost executate treptat, în mai mult etape, de la zero. S-au executat, astfel, lucrari de fundatii, care au fost continuate de stabilizarea si curatarea solului, urmând ca apoi sa se realizeze constructia propriu-zisa. BS Recycling are experienta si executa lucrari în special pe partile de terasamente, podete si rigole.

Utilajele moderne si echipa de profesionisti

Datorita proiectelor realizate cu succes, echipamentului modern si echipei bine pregatite, BS Recycling îsi propune ca, pe viitor, sa se extinda în domeniul de constructii de drumuri si autostrazi. Având în vedere ca dotarile necesare sunt puse la dispozitia companiei, dar si încrederea multor investitori câstigata prin proiectele deja realizate. BS Recycling poate, cu siguranta, sa se dezvolte si sa realizeze mult mai multe proiecte în viitorul poate cât mai apropiat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.