Ghidul Serviciilor
Bs Recycling, Demolari Mecanizate Si Prin Implozii, Terasamente - Cluj-Napoca
inapoi la firma 1743 vizite
Poza Lucrari de procesare piatra in cariera
Foto

Pentru ca fluxul de materie prima sa fie în permanenta completat si asigurat, noi executam lucrari de procesare piatra în cariera. Acestea au în vedere concasarea si sortarea pietrei ce va fi, mai apoi, necesara executarii lucrarilor de executare a proiectelor.

Lucrarile de procesare piatra în cariera oferite de BS Recycling reprezinta o productie ampla, folosita de diferite companii în diferite domenii. De exemplu, piatra produsa de noi este folosita de Combinatul de îngrasaminte chimice Azomures. Însa aceasta este folosita, de asemenea, si în alte domenii, unde este necesara.

În ceea ce priveste domeniul de procesare piatra în cariera, BS Recycling este implicata si într-un amplu proiect de concasare si micronizare dolomita în Baita. Prin aceasta, detinem o linie de procesare dolomita, care asigura materia prima pentru compania mentionata anterior, dar si pentru alte domenii.

Piatra procesata de catre noi este de o calitate superioara, ideala pentru diferite lucrari de constructii de cladiri sau infrastructura. Piatra este folosita si de noi, de asemenea, în proiectele pe care le-am executat. Asadar, lucrarile de procesare piatra în cariera sunt de asemenea o parte importanta a serviciilor executate de noi. Piatra a fost folosita inclusiv la lucrarile de fundatie pentru constructiile civile organizate de noi: Autostrada Gilau – Nadasel, Autostrada Bucuresti – Pitesti sau Autostrada Transilvania.

Lucrarile de procesare piatra în cariera sunt executate, de asemenea, cu echipament modern, corespunzator standardelor actuale si o echipa de profesionisti bine calificati si pregatiti în domeniu. Astfel, întreaga piatra este procesata corespunzator, nefiind niciun pic de risipa. Mai apoi, aceasta va fi destinata spre diferite constructii executate de noi, dar si catre alte companii din diferite domenii. BS Recycling se asigura sa ofere un pachet cât mai complet al serviciilor, iar lucrarile de procesare piatra în cariera sunt, cu siguranta, o parte importanta si esentiala a acestuia.

În vederea completarii si asigurarii fluxului de materie prima, am folosit, în cele mai multe dintre proiectele realizate, metoda concasarii si sortarii pietrei necesare executarii proiectului.

De asemenea, societatea noastra este implicata într-un amplu proiect de concasare/micronizare dolomita în Baita. Detinem o linie de procesare dolomita, asigurând materia prima pentru Combinatul de îngrasaminte chimice Azomures, care este însa folosita si în alte domenii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.