Ghidul Serviciilor
Bs Recycling, Demolari Mecanizate Si Prin Implozii, Terasamente - Cluj-Napoca
inapoi la firma 1745 vizite
Poza Stabilizare sol
Foto

Lucrarile de stabilizare sol sunt importante pentru buna construire a unei cladiri sau infrastructuri. Asadar, BS Recycling executa astfel de lucrari de stabilizare sol.

În ultimii doi ani, BS Recycling a executat lucrari de stabilizare sol de peste 400.000 mc.Acestea au avut în vedre stabilizarea terenului, nivelarea si compactarea acestuia. Pentru executarea acestor lucrari, s-au folosit utilaje moderne, racordate la cele mai noi standarde. Totodata, muncitorii au efectuat aceste lucrari cu maxima atentie si atentie precisa la detalii.

Experienta ampla în acest domeniu ne-a facut sa realizam lucrari de stabilizare sol foarte precise. Astfel, pe baza acestora, s-au putut realiza lucrari de infrastructura fara incidente si alte probleme. Acest lucru a ajutat în mod special la constructia de autostrazi. S-a avut în vedere stabilizarea si îmbunatatirea solului, pentru ca acesta sa fie favorabil constructiilor de autostrazi, dar si alte elemente de infrastructura.

Un proiect important la care BS Recycling si-a prestat serviciile de stabilizare sol a fost cel de de constructii infrastructura si terasamente la fabrica EGGER – Polonia. Aici, utilajele noastre si echipa de muncitori profesionisti au executat aceste lucrari foarte prompt, continuând mai apoi si cu infrastructura. Aceste lucrari s-au desfasurat asupra a peste 600.000 mc. De asemenea, constructia integrala a Microhidrocentralei Proiect Suciu a avut în vizor si lucrari de stabilizare sol, executate tot de BS Recycling.

În ceea ce priveste constructiile civile, cât si industriale, pe lânga lucrari de fundatii, BS Recycling executa si lucrari de stabilizare sol. Asadar, se poate apela cu încredere în vederea efectuarii unui pachet cât mai complet de lucrari pentru o gama variata de proiecte. Utilajele moderne si muncitorii nostri profesionisti se vor asigura sa execute lucrari la un nivel ridicat al standardelor. Toate lucrarile executate au un efect final bun, care poate fi vizibil chiar si la multi ani de la înfaptuirea acestuia

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.