Ghidul Serviciilor
Cai Si Trasuri - Atelaje Si Trasuri Pentru Evenimente
inapoi la firma 8456 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto

Inca din copilarie am avut bucuria de a creste printre cai. Acest lucru mi-a permis sa intru in contact cu diferite rase minunate de cai. I-am apreciat din tot sufletul pentru calitatile lor speciale, pentru caracterele lor specifice si unice. Aceste puternice, versatile si carismatice animale poseda un caracter autentic, generos si o natura onesta.Intotdeauna de culoare neagra, calul din rasa Friesian se remarca prin postura deosebita si expresiva, prin coama lunga si greabanul inalt. Este un cal inteligent, cu un mental echilibrat, voluntar si calm, dar reactiv si sensibil.Vointa, generozitatea si onestitatea acestuia m-au facut sa apreciez in mod deosebit acest animal maiestuos si nobil. Combinatia dintre polivalenta sa, natura atletica si inteligenta sa este fara egal.

Va invit sa impartasiti pasiunea mea in toate aceste pagini. Veti gasi aici toate informatiile dorite despre perla neagra a Olandei: calul Friesian, in rubrica "Istoric"! Sper ca dupa ce veti parcurge informatiile si fotografiile pe care vi le punem la dispozitie veti aprecia frumusetea si nobletea acestui cal magnific.

Specializat in importul, cresterea si vanzarea cailor Friesian si poneilor, va invit sa descoperiti crescatoria noastra, situata la cativa kilometri de Bucuresti. Pentru ca Friesian este si un cal de atelaj, va propunem o gama larga de atelaje si trasuri, pentru toate ocaziile, pe care le puteti achizitiona sau inchiria, dupa dorinta si necesitate. Descoperiti superbele noastre calesti si trasuri in rubrica dedicata, acestea pretandu-se oricaror evenimente, mici sau mari: nunti, ocazii speciale sau pur si simplu promenade.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.