Ghidul Serviciilor
Car Media Center Instalare Si Comercializare Sisteme Antiefractie Focsani
inapoi la firma 445 vizite
Poza Sisteme de control acces
Foto

Solutia de control acces si pontaj reprezinta un instrument necesar, si din ce in ce mai des utilizat, pentru managementul eficient al resurselor umane in cadrul oricarei organizatii, avand totodata un rol important in asigurarea securitatii organizatiei. Filtrarea persoanelor cu drept de acces intr-un obiectiv sau institutie este absolut obligatorie pentru buna desfasurare a activitatii acestora. Sistemele de control acces sau pontaj pot fi cu cartela sau biometrice (amprenta, facial).

 

CONTROLUL ACCESULUI

Controlul accesului reprezinta limitarea accesului persoanelor straine în companii, instituţii, zone industriale, obiective strategice.

Un sistem care permite o triere corespunzătoare a persoanelor care au dreptul de a intra în anumite arii garantează în mod evident reducerea pierderilor datorate furturilor şi elimină accesările neautorizate ale unor informaţii, documente etc.

Totodată, sistemele permit obţinerea unor rapoarte şi grafice de prezenţă zilnice sau periodice.

Sistemele de control acces sunt bazate pe cartele de identitate şi aplicaţii software de pontaj. Un astfel de sistem permite inregistrarea tuturor intrarilor si iesirilor personalului dumneavoastra in si din perimetrele controlate. Intr-un sistem de control acces, cartela primita de fiecare utilizator este folosita pentru identificare la punctele de control, prin introducerea sau apropierea ei de un cititor (tranzacţie). In urma acestei tranzacţii, solicitantul primeşte sau nu dreptul de acces. Toate aceste tranzacţii sunt memorate, iar pe baza lor se întocmesc rapoarte si se poate realiza pontajul angajatilor.

Deasemenea, sistemul faciliteaza controlul total asupra personalului, clienţilor sau vizitatorilor.

CARMEDIA – monteaz si ofera:

Trimite-ne o descriere a spatiului tau pentru a primi o oferta estimativa in cel mai scurt timp!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.