Ghidul Serviciilor
Car Media Center Instalare Si Comercializare Sisteme Antiefractie Focsani
inapoi la firma 445 vizite
Poza Sisteme de interfonie si videointerfonie
Foto

Sistemele de videointerfon cu monitoare mari cablate sau wireless iti fac viata mai usoara.

Car Media iti ofera solutii si asigura montajul si instalarea putand comanda deschiderea portii direct din locuinta fara sa te mai deplasezi la poarta. Calitate deosebita pentru care suntem parteneri agreati fac ca aceste sisteme de videointerfonie sa fie durabile in timp. In showroom-ul Car Media din Focsani puteti sa vedeti diferite modele interfon si video interfon alegand impreuna cu echipa tehnica su consultantul nostru solutia optima si montajul autorizat.  De asemeni avem si modele wireless ce sunt foarte utile acolo unde in etapa construirii s-a omis realizarea proiectarii cablarii pentru interfon / videointerfon sau pur si simplu nu se doreste cablarea.

Interfoane audio pentru rezidential

Societatea nostra monteaza si sisteme de interfonie cu un singur post sau doua posturi pentru resedinta ta. Cu ajutorul acestor interfoane iti poti imbunatatii viata, poti comunica cu vizitatorii si sa le deschidem usa de la intrare daca dorim acest lucru cu ajutorul unei yale electromagnetice montate pe postul de exterior al interfonului. Un video interfon rezidential color, de la  Atu Tech, spre exemplu, sau gasiti cea mai variata gama de videointerfoane color cu un post de interior sau mai multe in showroom-ul nostru din Focsani sau puteti solicita catalogul echipei noastre de vanzari. Oferim calitate exceptionala pentru montajul sistemelor noastre.

Videointerfoane TCP/IP

Sunt sisteme de videointerfonie inteligente cu functie de sistem de alarma si supraveghere video incorporat. Oferim consiliere in alegerea celei mai optime solutii sau configuratii optime ce se preteaza nevoilor dumneavoastra. Recomandam ca traseele de cablu sa fie trase in momentul constructiei sau inaintea finalizarii tencuielilor decorative. In cazul in care nu putem / dori sa mai aplicam trasee de cablu pe pereti putem instala un sistem wireless

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.