Ghidul Serviciilor
Carpet & More - Covoare, Mochete, Parchet, Bucuresti
inapoi la firma 899 vizite
Poza Parchet
Foto

Parchetul dublustratificat, datorita grosimii si structurii pe care le are, se poate monta peste incalzirea in pardoseala (cea cu apa, nu electrica). Stratul de baza, tip grila, permite trecerea caldurii mult mai usor pana la stratul de suprafata, totodata oferindu-i si stabilitate, astfel lemnul nu mai lucreaza in timp, putand fi montat si in bai sau bucatarii. Dimensiunile lamelelor la parchetul dublustratificat ajuta la crearea mai multor tipuri de montaje clasice, iar esentelele diversificate permit deasemenea jocuri de culori intre acestea.

Deoarece stratul de deasupra este 100% lemn, aveti posibilitatea ca si la parchetul masiv, de a alege intre nenumarate culori, nuante, esente si finisaje pornind de la obisnuitul stejar pana la cele mai diversificate esente exotice. Parchetul dublustratificat este alegerea perfecta pentru case cu un stil clasic unde se doreste o pardoseala uniforma din punct de vedere al culorii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.