Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Academica, Bucuresti - Servicii Medicale Integrate Clinice Si Paraclinice
inapoi la firma 19200 vizite
Poza Gold Toning
Foto

Gold Toning reprezinta o procedura laser bazata pe tehnologia de tip QS (Q-Switch), cu lungimea de unda de 595 nm si durata a pulsului foarte mica, respectiv în domeniul nanosecundelor.

Lungimea de unda si durata pulsului în domeniul nanosecundelor permit obtinerea unor efecte importante în cazul pacientilor cu acnee si cicatrice post acnee, respectiv normalizarea vaselor afectate si eritemului post acnee (“roseata fetei” si care este rezultatul unor vase vizibile asociate cu un epiderm subtire si imatur), scaderea inflamatiei si stimularea dezvoltarii unui epiderm normal. Gold Toning accelereaza procesul de cicatrizare normal si reduce numarul de leziuni inflamatorii, si este urmat de refacerea unui epiderm si derm cu structura si functii normale!

Pacientii cu rozacee sau cuperoza beneficiaza de asemenea de beneficiile interventiilor laser de tip Gold Toning, prin “sigilarea” vaselor dilatate precum si prin reducerea aspectului de “fata rosie”!

Principalele avantaje ale Gold Toning sunt absenta durerii si a pregatirii complicate pre interventie, nu necesita perioada de recuperare si se poate intercala perfect în cadrul activitatilor zilnice ale pacientului, este rapida iar rezultatele sunt vizibile rapid!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.