Ghidul Serviciilor
Century Style Construct - Construtiile Civile Si Industriale, Renovari Ilfov
inapoi la firma 42 vizite
Poza Constructii case si cladiri la gri
Foto

Manopera pentru constructia de case la gri este asigurata de noi prin livrarea de materiale necesare constructiilor la nivel national, echipele noastre de constructii sunt specializate in constructii de case la rosu  avand o bogata experienta.

Toate lucrarile se executa respectand legislatia si normele tehnologice in vigoare materialele de constructii folosite fiind insotite de certificate de calitate si provenienta.
Prin colaborarea cu Century Style Construct SRL beneficiati de servicii rapide si profesionale la nivel national. Pentru constructiile executate integral de catre compania noastra, oferim garantii de buna executie, cuprinse intre 6 si 24 luni calendaristice.

Century Style Construct SRL poate asigura echipe profesioniste de constructii in orice zona din tara.

Indiferent ca doriti sa construiti o casa cu materialele incluse sau doriti doar servicii de manopera, Century Style Construct va ofera cele mai bune solutii pentru constructia dvs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.