Ghidul Serviciilor
Cic Constructii Industriale Si Civile, Brasov
inapoi la firma 777 vizite
Poza Constructii civile
Foto

Inainte de a incepe orice proiect de constructie civila, ne asiguram ca fiecare proiect sa corespunda celor mai inalte standarde de eficienta in raport cu timpul alocat si costurile totale. Astfel, ne focusam initial pe planificarea proiectului de constructie civila, urmand ca mai apoi ingineria constructiei civile sa se focuseze pe serviciile de arhitectura si proiectare pentru a asigura ca toate partile implicate in proiect sunt pe deplin satisfacute de costurile totale ale proiectului de constructii. Odata cu inceperea constructiei, echipa noastra dedicata, formata din ingineri de constructii si sefi de santier, cu un plan de management pentru proiecte de constructii adecvat, de la energie structurala si depozite de constructii civile pana la servicii de arhitectura si design interior.CIC ofera o gama completa de servicii de instalatii, atat sisteme de incalzire si racire, sisteme de ventilatie, instalatii electrice si sisteme de tratare a apei pana la servicii de amenajari interioare la comanda si servicii permanente de intretinere si mentenanta a cladirilor. Abordam fiecare proiect cu grija fata de mediul inconjurator si recunoastem potentialul energetic al fiecarei cladiri, astfel putem recomanda si implementa adecvat servicii de energie regenerabila folosind materiale eficiente energetic pentru a asigura ca fiecare proiect este adaptat la mediul inconjurator, acum cat si in viitor.Aceasta e activitatea noastra principala. Divizia noastra de constructii civile furnizeaza o gama larga de servicii, abordând cu succes orice lucrare, de la proiecte de mai mica amploare la proiecte complexe, de mare anvergura. Avem o experienta bogata, câstigata muncind pentru un numar mare si variat de clienti.

CIC este o companie româneasca de constructii, renumita pentru serviciile sale de calitate în domenii precum constructiile civile, arhitectura si planificarea, designul structural, peisagistica, designul interior sau instalatiile. Personalizam serviciile de constructii civile în functie de nevoile clientilor si le oferim la preturi avantajoase, pe masura bugetelor.Servicii de constructii civile:• planificare si inovatie• arhitectura si design• autorizatii de construire si alte servicii legale• proiecte si constructii inovatoare• materiale eficiente energetic• instalatii electrice complete România• instalare sisteme pentru situatii de urgenta România

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.