Ghidul Serviciilor
Ai-Dogan International Com, Resita - Balustrade, Fier Forjat, Placari Bond
inapoi la firma 308 vizite
Poza Placari Bond
Foto

O modalitate practica, dar moderna, in mediul urban, o reprezinta personalizarea unei cladiri noi sau renovate, prin fatade ample, placate cu materiale compozite. Avantajul acestor fatade rezulta din inglobarea de materiale usoare care nu solicita structura de rezistenta a cladirii, durabile si usor de intretinut.

Exista diverse variante de realizarea a unei fatade ventilate, dar in mod uzual se practica placarile de fatade cu casete din aluminiu compozit de tip bond . Avantajele acestui tip de material sunt : aspectul modern ,usurinta in prelucrare, materialul putand fi debitat, curbat si indoit pentru a obtine diverse forme si dimensiuni, rigiditate mare in conditiile unei greutati reduse ,rezistenta sporita la factorii de mediu (ploi, radiatii ultraviolete, noxe) , rezistenta omologata la foc conform cerintelor actuale.

Bondul se gaseste intr-o larga paleta de culori, se intretine usor si nu se impregneaza in timp cu impuritati, culoarea ramanand practic neschimbata in timp.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.