Ghidul Serviciilor
Conarg Construct - Executie Si Montaj Structuri Metalice, Bucuresti
inapoi la firma 721 vizite
Poza Lucrari de infrastructura
Foto

Infrastructura este fundamentala pentru sanatatea si functionarea unei comunitati, fiind descrisa deseori drept componenta fizica a unui sistem intercorelat ce ofera servicii si facilitati esentiale pentru a permite, sustine si imbunatati stilul de viata al societatii. Ea constituie sistemul circulator ce alimenteaza toate capilarele oraselor si permite operarea tuturor serviciilor publice.

Grupul Conarg detine abilitatile si competentele necesare pentru a realiza lucrari complete in domeniul retelelor de alimentare cu apa si canalizare, indiferent ca este vorba de excavari, canale desecare sau lucrari hidrotehnice: ziduri de sprijin, canale desecare, lucrari hidrotehnice si hidroutilitare, poduri, lagune, excavatii, decopertari, canalizari, fundatii, piloti, terasamente, taluzari, etc. Echipa noastra de profesionisti in constructii civile ofera o vasta experienta, controlul transparent al costurilor, stabilitate financiara, integritate si angajamentul de a finaliza orice proiect, sustinut de o fundatie de calitate si siguranta la locul de munca.

Servicii oferite:

Proiecte

Grupul Conarg a fost implicat in extinderea si reabilitarea principalei retele de distributie si a retelei de canalizare din Topoloveni, Arges, cat si in constructia pistelor de incercare Renaullt de la Titu, 32 de kilometri de sosea si zeci de bancuri de teste de toate tipurile: anduranta, frig extrem, ploaie, expunere la soare etc.

Retele de alimentare apa

Retele de canalizare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.