Ghidul Serviciilor
Conex Intrade - Materiale Termoizolante Ceramice, Bucuresti
inapoi la firma 1875 vizite
Poza Tratamente atmosfera controlata
Foto

SECO/WARWICK este un furnizor international de echipamente industriale si tehnologii moderne pentru tratamentele termice si termochimice ale metalelor. Datorita capacitatii de inovare si adaptare la noua filozofie a proceselor industriale, produsele firmei SECO/WARWICK ofera clientilor un avantaj competitiv in procesele de productie.

Cuptoare cu atmosfera controlata In functie de tipul de proces care se desfasoara se ofera cuptoare pentru:  

In functie de atmosfera necesara procesului se ofera cuptoare cu:

SECO/WARWICK furnizeaza echipamente pentru generarea atmosferei controlate si tratamentul atmosferei reactive:

 

Cuptoare cu vid

SECO/WARWICK produce cuptoare cu vid pentru tratamente termice eficiente energetic, dotate cu echipamente moderne care asigura indeplinirea cerintelor clientilor. Cuptoarele cu vid se folosesc pentru tratamente de calire in gaz si ulei, carburizare si nitrurare, la brazare, sinterizare. Se folosesc in domenii precum industria aeronautica, industria medicala, industria automobilelor si a masinilor grele, industria energetica. Cuptoarele vor fi concepute luand in considerare nevoile beneficiarului referitoare la spatiul util necesar, cerintele tehnice, dotarile cuptorului si echipamentele auxiliare ale acestuia. Cuptoarele cu vid pot fi atat verticale cat si orizontale in functie de solicitarile clientilor.

 

Firma SECO/WARWICK produce:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.