Ghidul Serviciilor
Contrust Group, Birou De Proiectare Structuri - Bucuresti
inapoi la firma 1702 vizite
Poza Proiectare structura constructii ind.
Foto

ConTrust Group este locul în care toate întrebarile tale referitoare la constructii de mici si mari dimensiuni, costuri si alte astfel de implicatii îsi gasesc raspunsul! Îti venim în ajutor în tot ceea ce înseamna constructiile de calitate, iar o mare parte dintre serviciile noastre se axeaza pe proiectarea structurala a constructiilor civile, industriale si din lemn.

PUNEM ALATURI DE TINE BAZELE CONSTRUCTIILOR DE DURATA!

CONSTRUCTII INDUSTRIALE

Pentru cladirile industriale, masurile de siguranta si prevenire sunt chiar de doua ori mai importante, dat fiind faptul ca vorbim deseori despre hale si spatii uriase în care se vor depozita tot felul de produse importante pentru buna desfasurare a activitatii firmelor implicate. ConTrust Group poate oferi cele mai eficiente solutii de proiectare structurala pentru constructii industriale.

ConTrust Group îti vine în ajutor! Punem umarul la treaba si colaboram alaturi de tine pentru cladirea celor mai rezistente constructii industriale! 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.