Ghidul Serviciilor
Estpoint
inapoi la firma 953 vizite
Poza Cabine paza
Foto

Cabine paza din fibra de sticla Vanzari cabine paza in Romania

Cabine paza din fibra de sticla sau panouri sandwich ( cabine de paza tip container pe cadru metalic ) , cabinele de paza sunt destinate pentru spatii rapide de diverse dimensiuni cu destinatie pentru puncte de control sau incaperi personal de paza, parcari, santiere, case de bilete pentru evenimente.

Estpoint comercializeaza cabine paza produse din fibra de sticla cu pereti dubli, care au un aspect comercial foarte apreciat de clientii nostri si care pot fi utilizate cu succes ca : cabine paza pentru firmele de securitate acolo unde posturile de paza necesita un spatiu protejat de intemperii, cabine modulare pentru incadrarea posturilor de punct control la intrarea in firme sau institutii publice, case de bilete pentru diverse evenimente sau spatii publice, chioscuri stradale, cabine operator si multe alte aplicatii in functie de nevoia si proiectul clientului.

Cabine de paza din fibra de sticla izolate, cu pereti dubli si izolatie din spuma poliuretanica, aceste cabine paza sunt prevazute cu ferestre doatate cu geam securizat de 4 mmsi au vizibilitatea de 360 grade sau 270 grade. Cabinele au in dotari standard instalatie electrica compusa din cutie de cuplaj la tensiune, siguranta fuzibila, priza electrica, intrerupator si lampa de iluminat. Una din ferestele cabinelor este de tip ghiseu, se deschide prin glisare oferind posibilitatea schimbului de documente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.