Ghidul Serviciilor
Dyad Compact Grup - Inchirieri Autobasculante, Excavatoare, Buldozere, Bucuresti
inapoi la firma 265 vizite
Poza Dyad Compact Grup - detalii firma
Foto

GRUPUL DYAD este format din trei societati cu capital integral privat românesc constituite în anul 2005 în Bucuresti si are urmatoarele activitati de baza:

Garantam calitatea tuturor produselor si serviciilor furnizate prin implementarea si mentinerea unui sistem de management al mediului si calitatii în conformitate cu standardele în vigoare.

 

În domeniul productiei de agregate minerale de balastiera si a transportului de produse divizibile, GRUPUL DYAD are peste 10 ani de experienta, reusind în tot acest timp sa ofere clientilor sai produse si servicii de cea mai buna calitate.

GRUPUL DYAD produce si livreaza o gama variata de agregate minerale de balastiera  si de cariera.

Agregatele minerale de balastiera sunt obtinute în balastierele proprii:

Prin parteneriatele încheiate cu colaboratorilor nostri comercializam agregate minerale de cariera.

Tot ce ai nevoie pentru proiectul tau!Societatea noastra are capacitatea de a prelua lucrari indiferent de complexitatea si dimensiunea proiectului. Scopul nostru este de a mentine calitatea serviciilor prestate la standardele tehnice si de executie ridicate precum si un raport calitate-pret cât mai bun.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.