Ghidul Serviciilor
Energoinstal Premium - Proiectare Si Revizie Instalatii De Gaze Bucuresti
inapoi la firma 1890 vizite
Poza Senzori Gaz
Foto
Foto
Foto

Electrovana cu Senzor pentru Detectare Scapari Gaze

 

 

Senzor detectare gaze

 

Kit-ul format de o electrovalva si un senzor de detectare a scaparilor de gaze este un sistem de protectie a locuintei si a familiei dvs. impotriva incendiilor sau exploziilor rezultate in urma acumularilor de gaze.

 

 

 

Acest sistem este alcatuit dintr-un Detector sau Senzor montat in incaperea in care se afla consumatorul de gaze si care sesizeaza scaparile de gaze, semnaleaza aparitia vreunei probleme in mod optic si acustic iar daca nu se intervine la timp pentru oprirea gazelor, transmite un semnal catre electrovalva montata in punctul cel mai indepartat al instalatiei si inchide automat furnizarea gazelor.

Societatea noastra este agreata Distrigaz  si autorizata ANRE pentru montarea acestor echipamente iar sistemele se pot achizitiona direct de la noi sau se pot monta de catre specialistii societatii noastre.

Exista mai multe tipuri de echipamente, cu detectarea gazului metan sau cu detectarea gazului metan si a monoxidului de carbon, iar dimensiunile sunt cuprinse intre ½” si 8”.

Pretul unei electrovave cu senzor

Preturile acestor echipamente difera in functie de tip, dimensiune si montajul electrovalvei. Pentru montaj, pretul tine cont de complexitatea instalatiei pe care se lucreaza si de distanta de la electrovalva la senzor.

Preturile pentru vanzare pornesc de la 268 lei fara TVA pentru dimensiunea de 1/2" iar pentru vanzare si montaj preturile incep de la 370 lei fara TVA pentru dimensiunea de 1/2".

Pentru Asociatiile de Proprietari se fac reduceri in functie de numarul echipamentelor care vor fi montate!

Conform normativului de gaze in vigoare, NTPEE 04/2009, in incaperile care sunt dotate cu aparate consumatoare de gaze si au montate ferestre cu geam tip termopan sau securizat cu grosimea mai mare de 4 mm, este obligatorie montarea acestui sistem de protectie.

Garantia oferita pentru detectoarele de gaz

Garantia acordata este de 24 de luni iar durata de viata a senzorului este de 5 ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.