Ghidul Serviciilor
Euro Foster - Servicii De Inchiriat Si Montaj Schele Constructii, Bucuresti
inapoi la firma 829 vizite
Poza Schela multidirectionala Resablock
Foto

Sistemul unic Resablock s-a nascut dintr-o nevoie, aceea de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii pentru proiectele lor indiferent de complexitatea acestora. Atunci cand sistemele conventionale au dat gres sau nu s-au dovedit indeajuns de eficiente pentru a intreprinde activitatea pentru care erau folosite, schela multidirectionala Resablock s-a dovedit a fi net superioara. Datorita caracteristicilor acesteia, ea poate fi folosita in nenumarate moduri pentru a permite accesul constructorilor la orice fel de suprafata.

Indiferent de complexitatea sau forma lucrarii, schela multidirectionala Resablock poate fi adaptata pentru a oferi un sistem sigur si eficient. Atunci cand EuroFoster Cofraj a inchiriat schele pentru constructia Afi Palace Ploiesti, a trebuit sa ofere o solutie potrivita pentru ridicarea cupolei gigantice de pe acoperisul acestei cladiri. Proiectul, in teorie, parea a fi unul care avea de oferit foarte multe provocari, dar cu ajutorul schelei multidirectionale Resablock, solutia a fost gasita rapid. Versatilitatea acestui sistem a fost dovedita si atunci cand a trebuit sa colaboram cu unul dintre clientii nostri pentru modernizarea CET Craiova, Turceni si Rovinari. Aceste trei centrale electrotermice gigantice au testat toate limitele materiale ale sistemlui nostru, dar ca intotdeauna, datorita versatilitatii pe care o are schela multidirectionala Resablock si datorita ingeniozitatii montatorilor nostri calificati, am reusit sa ducem la bun sfarsit acest proiect.

Unul dintre principalele avantaje pe care acest sistem le are este insasi faptul ca poate fi adaptata la orice suprafata, iar rigiditatea acesteia o face sa fie una dintre cele mai rezistente si sigure schele din industrie.

Schela multidirectionala Resablock impreuna cu inginerii EuroFoster Cofraj si serviciile noastre de inalta calitate reprezinta cea mai buna solutie pentru proiectele dumneavoastra. Promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul sunt trei dintre cele mai importante caractere ale EuroFoster Cofraj. Experienta noastra ne-a demonstrat ca nu exista niciun proiect care nu poate fi dus la bun sfarsit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.