Ghidul Serviciilor
Exclusiv Catering, Evenimente - Cluj-Napoca
inapoi la firma 1384 vizite
Poza Candy Bar
Foto
Foto

Love is sweet… la fel si prajiturile noastre! Echipa Exclusiv Catering & Events îti pregateste cele mai savuroase prajituri.

Fie ca doresti sa alegi una din salile noastre, sau ai contractat deja alta locatie, Exclusiv Catering îti ofera Candy Bar personalizat pentru nunta ta, exact asa cum îl doresti, în functie de preferintele tale.

Candy Bar, bufet de dulciuri sau sweet corner – oricum i-am spune, acesta reprezinta cel mai râvnit moment culinar al unui eveniment. De aceea talentul, imaginatia si priceperea joaca un rol important în realizarea sa. Mini eclere, mousse, macarons, muffins, decoruri sau cake pops, precum si prajituri de casa – toate acestea pot fi realizate de catre maestrii nostri cofetari, începând de la 11 lei/ persoana. Vezi aici oferta detaliata!

Alege un Candy Bar complet indiferent de eveniment si locatie.

Indiferent de natura evenimentului tau: nunta, botez, banchet sau aniversare, un Candy Bar este binevenit la orice eveniment. Ne ocupam de pregatirea si decorarea bufetului indiferent de locatia aleasa.  Mai mult, personalizam bufetul în functie de tematica evenimentului si cerintele tale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.