Ghidul Serviciilor
Exclusiv Catering, Evenimente - Cluj-Napoca
inapoi la firma 1384 vizite
Poza Locatii Nunti
Foto

Fie ca e într-una din locatiile noastre sau într-o locatie care îti place tie, oricare ai alege-o, Exclusiv Catering se implica în tot ceea ce înseamna organizarea nuntii tale.Daca vei dori sa îti faci nunta într-una din locatiile noastre, atunci trebuie sa stii ca dispunem de doua sali panoramice, localizate central, dotate cu parcare proprie si posibilitatea de amenajare terasa exterioara:

– Sala Lucia, cu o capacitate de pâna la 120 de locuri si– Sala Cezara, locatie care poate sustine pâna la 220 de persoane

Ambele sali sunt exceptionale atât pentru nunti mai mici, fiind modulare, cât si pentru nunti mari spre foarte mari, având posibilitatea de a fi suplimentate cu mese si scaune, spatiul fiind unul generos.

De asemenea, grupul nostru de firme detine si Hugo – Restaurants & Treats, restaurant extrem de bine cotat si unde pretentiosii care doresc o nunta aparte, cu totul deosebita si într-o atmosfera cosmopolita.

 

Firesc, natural, de la sine, Hugo The Office este locul unde îti place sa zabovesti, unde aspectele functonale se echilibreaza perfect cu bunul simt, cu bunul gust. Locatia este una generoasa, cu o suprafata a salii de 370 mp si parcare subterana asigurata, foarte potrivita pentru evenimente tip business sau familiale.

Hugo este un restaurant bine cotat, unde pretentiosii care doresc o nunta aparte, cu totul deosebita si într-o atmosfera cosmopolita, vor gasi locatia potrivita pentru acest lucru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.