Ghidul Serviciilor
Explozia Serv, Demolari,asanari Pirotenice,focuri De Artificii - Botosani
inapoi la firma 1768 vizite
Poza Servicii oferite
Foto

DEMOLARE

Demolari constructtii cu explozii controlate si mijloace mecanizate, la nevoie cu efect de implozie ;

Dezafectari fabrici, hale, cosuri fum, turnuri, fundatii, derocari, dezmembrari fier vechi si supragabariti metalici cu recuperarea fierului;

Demolare cu exploziv a elementelor de infrastructura;

Demolare constructii si elemente din interiorul unor constructii;

MARUNTIRE, INCARCARE, EVACUARE

Spargerea/demolarea elementelor cu piconul hidraulic ; Tãierea, fragmentarea structurilor în bucãti gabaritice, transportabile pe auto cu foarfeca hidraulica demolatoare :

Încãrcare cu excavator în autobasculante si transport la locul de depozitare

TRANSPORT UTILAJE GRELE SI AGABARITICE

Transportam la comanda utilaje grele, agabaritice. Dispunem de cap tractor Mercedes (fabricat august 2005) si trailer de 60 Tone, jos, pentru transport utilaje agabaritice.

TRANSPORT IN CONDITIILE LEGII A MATERIILOR EXPLOZIVE

Transportam la comanda, din depozit propriu sau al clientului, in conditiile legii, materii explozive - dinamita (similare) si mijloace de imitiere, cu sau fara paza cu jandarmi.

EXECUTAM JOCURI DE ARTIFICII SI MOMENTE PIROTEHNICE DE INTERIOR

ASANARI DE TEREN IN VEDEREA GASIRII DE ELEMENTE DE MUNITII RAMASE NEEXPLODATE

Pentru executarea de drumuri si alte lucrari de infrastructura executam cercetarea terenului in vederea gasirii de elemente pirotehnice, munitii de orice tip ramase neexplodate.

Acesta este un site care îsi propune - fara pretentii deosebite ci, din respect pentru timpul dumneavoastra, la modul direct si practic - sa va ofere un volum substantial de informatii referitoare la domeniul demolarilor mecanizate si prin explozii controlate. Cu certitudine veti gasi toate informatiile necesare pentru o estimare rapida si destul de realista a costului lucrarii dumneavoastra, date referitoare la cadrul în care se desfasoara aceste lucrari.

Va rugam sa retineti ca absolut toate datele prezentate sunt susceptibile de schimbare fiind negociabile cu ocazia vizionaarii obiectivului de demolat.  Va multumim pentru atentia acordata!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.