Ghidul Serviciilor
Feeder Shop - Magazin Articole Pescuit Bucuresti
inapoi la firma 97 vizite
Poza Fire pescuit
Foto

FIR FLUOROCARBON TORAY EXCELLENT 0.134MM - 36 ron

 Toray este inventatorul firelor flourocarbon iar acest fapt, precum si nenumarate teste realizate de catre pescari profesionisti si publicatii de profil ne fac sa afirmam fara urma de dubiu ca sunt cele mai bune fire Fluorocarbon disponibile pe piata in prezent.

 Toray Excellent Pro Type este cel mai rezistent Fluorocarbon disponibil in piata, totodata avind caracteristici deosebite ce il recomanda pentru o paleta vasta de aplicatii; supletea, suprafata neteda, memoria extrem de scazuta, rezistenta la abraziune, posibilitatea de a realiza noduri fara efort il recomandata atat ca fir inaintas precum si ca un exceptional fir pentru monturi.

 Datorita greutatii mai mari decit cea a unui fir monofilament, recomandam folosirea Excellent Pro Type pentru realizarea strunelor atunci cand pescuiti pe ape curgatoare, unde se va aseza mult mai bine pe substrat comparativ cu un fir monofilament si nu in ultimul rand, pentru realizarea monturilor fara folosirea tuburilor antinod.

100% Fluorocarbon
Diametru real si consistent pe toata lungimea
Rezistenta reala conservatoare
Rata rapida de scufundare ( Gravitatiea specifica este de 1.78)
Zero absorbtie a apei
Vizibilitate extrem de redusa in apa
Rezistenta mare la abraziune
Durabilitate indelungata
Bobinare paralela
Lungime : 50m/rola
Rezistenta declarata : 1.54 kg.
Culoare : Transparent


 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.