Ghidul Serviciilor
Gaz Expert Dens - Montaj Senzori Gaz Wireless Si Electrovane Gaz, Bucuresti
inapoi la firma 224 vizite
Poza Verificari, revizii instalatii gaze
Foto

Verificari si Revizii instalatii gaze

Nu-ti vom spune ce dezavantaje ai daca nu faci verificarea sau revizia tehnica periodica obligatorie la instalatiile de utilizare gaze naturale. Iti vom spune avantajele acestui serviciu. Printre aceste avantaje, cel mai important este siguranta ta, a familiei tale cat si a imobilului in care locuiesti sau lucrezi.

Societatea GAZ EXPERT DENS efectueaza verificari tehnice obligatorii (la 2 ani) si revizii tehnice obligatorii (la 10 ani) la instalatiile de utilizare gaze naturale.

Cu acest serviciu venim in intampinarea consumatorilor de gaze naturale fie ca sunt persoane fizice, asociatii de proprietari/ locatari sau persoane juridice.

 

Personalul firmei noastre va efectua verificarea intregii instalatii de gaze, atat pentru partile comune cat si pentru instalatiile individuale, oferind consultanta gratuita si posibilitatea remedierii eventualelor defectiuni.

De asemenea, un punct foarte important este acela ca societatea noastra va face toate demersurile necesare pentru obtinerea si depunerea documentelor de verificare de la si catre Operatorul sistemului de distributie si Furnizorul de gaze naturale.

Pasii care trebuie urmati pentru orice categorie de consumatori(persoane fizice, persoane juridice sau asociatii de proprietari) sunt:

1. Incheierea contractului dintre beneficiar si societatea noastra;

2. Programarea verificarii tehnice a instalatiei de gaze telefonic sau prin afisarea unui anunt cu data si ora la care se va face verificarea;

3. Efectuarea verificarii propriu-zise prin operatiunile specificate in normativul de gaze;

4. Completarea fisei de verificare si constatare facuta asupra instalatiei cu semnatura fiecarui beneficiar;

5. Aducerea la cunostinta beneficiarului constatarea unor defectiuni;

6. Eventuala remediere a defectiunilor (contra cost);

7. Intocmirea documentatiei de verificare;

8. Depunerea documentatiei necesare la Furnizorul de gaze si Operatorul sistemului de distributie gaze naturale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.