Ghidul Serviciilor
Grand Gaz - Proiectare, Executie Instalatii Gaze Bucuresti
inapoi la firma 1161 vizite
Poza Executie instalatii gaze
Foto

XECUTIE INSTALATII GAZE INTERIOARE SI EXTERIOARE, COLOANE PE SPATIUL COMUN AL BLOCULUI

Instalatiile de gaze se realizeaza in deplina concordanta cu proiectul tehnic al lucrarii. Traseele conductelor sunt pe cât posibil rectilinii si nu se vor intersecta cu obiecte ce pun in pericol functionarea acestora in conditii de siguranta.

Conductele instalatiilor de utilizare se monteaza: suprateran ( din otel ) sau subteran ( din polietilena )

 

Instalatiile supraterane ( din otel ) - Costul instalatiei din otel este 55 lei/ml

Deservesc in mare parte alimentarii blocurilor de locuinte insa se incadreaza si altor tipuri de constructii precum vile, hale, etc. Alegerea tipului de conducta revine exclusiv beneficiarului insa se va tine cont de specificatiile legislatiei in vigoare. Aceste detalii vor fi redate explicit de catre inginerii nostri la momentul expertizarii imobilului ce suporta alimentarea.

Protectia conductelor supraterane se face prin grunduire si vopsire doar ca urmare a verificarii acestora la proba de presiune si etanseitate cu aer.

Instalatiile subterane ( din polietilena ) - Costul instalatiei din polietilena este 70 lei/ml

 

 

Exigentele clientilor legate de aspectul cladirilor pot fi indeplinite prin folosirea acestui tip de conducta. Tevile din polietilena au culoarea neagra cu dungi longitudinale galbene sau sunt complet galbene si se pozitioneaza in santuri de pamant astfel incat existenta lor nu afecteaza estetic constructiile. Protectia conductelor subterane se face cu tub de PVC, fir trasor pentu identificarea traseului conductei si banda de avertizare pe toata lungimea. Se aseaza pe pat de nisip si se ingroapa astfel incat sa nu afecteze alte interventii asupra imobilelor.

Tevile din polietilena nu se monteza in interiorul constructiilor ( bucatarii, camere tehnice, etc ), ele sunt special concepute pentru a fi utilizate in exterior, unde variatiile de temperatura sau greutatea materialelor de constructie ( ciment, dale ) nu ii afecteaza structura.

Coloanele de gaz realizate pe casa scarilor de bloc - Costul coloanei de gaze este 110 lei/ml

Se realizeaza din teava de otel si se desfasoara pe traseu vertical pana la ultimul proprietar ce doreste contorizarea individuala, ulterior prelungindu-se pana la ultimul nivel al cladirii. Conducta se dimensioneaza intotdeauna pentru asigurarea unui debit optim folosirii tuturor aparatelor consumatoare de gaze naturale. Astfel inginerii nostri vor realiza calcule si masuratori exacte pentru indeplinirea criteriilor de functionare a coloanelor de bloc si respectarea legislatiei in vigoare. Protectia coloanelor se face prin grunduire si vopsire doar ca urmare a verificarii acestora la proba de presiune si etanseitate cu aer.

* SFAT: Nu interventiti niciodata asupra instalatiei de utilizare! Orice interventie asupra acesteia se realizeaza numai de personal specializat si autorizat ANRE !

Garantam clientilor GRAND GAZ ca echipamentele si materialele de lucru utilizate sunt in deplina conformitate cu normele in vigoare si nu sunt niciodata reutilizate.

ETAPELE REALIZARII UNEI LUCRARI DE GAZE

Termenul pana la utilizarea instalatiei de gaze este de cca 30 zile insa depinde exclusiv de Operatorul local de distributie a gazelor naturale care este responsabil cu emiterea acordului de acces si cu punerea in functiune a lucrarilor ( montarea contorului fiscal ).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.