Ghidul Serviciilor
Iristel Romania
inapoi la firma 465 vizite
Poza Promotii
Foto
Achizitionati 3 cartele IRISTEL, de orice fel, si primiti GRATUIT O CARTELA IRISTEL DE 3 EURO !

Aceasta cartela este destinata tuturor persoanelor care doresc sa vorbeasca cu 0.07 euro/minut catre cele mai importante destinatii fixe din Europa, Statele Unite ale Americii, dar si Asia. Folositi-le in orice moment, de la orice telefon fix, public sau mobil si bucurati-va de un numar de acces GRATUIT si de o calitate deosebita a sunetului, transmisia de voce se face pe linii premium.

Pentru o descriere amanuntita a acestui serviciu, va rugam urmati aceasta legatura. Pentru a profita acum de aceasta oferta exceptionala, va puteti inscrie sunand la 031.780.4747 (IRIS)

Fax Virtual gratuit la activare

Faxul virtual este un serviciu de fax prin Internet, care va permite sa trimiteti si sa primiti faxuri, folosindu-va de emailul dumneavoastra. Avantajul de ordin financiar al acestui serviciu este ca va permite sa economisiti banii pe care i-ati fi folosit pentru hartie de fax si toner.

Abonati-va acum la serviciul Fax Virtual si beneficiati de GRATUITATE la activare si la abonament timp de 2 luni!

Oferta valabila pana la 31 decembrie 2008.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.