Ghidul Serviciilor
Iristel Romania
inapoi la firma 465 vizite
Poza Solutii–Call Center
Foto

Iristel vine in intampinarea nevoilor clientilor corporate oferindu-va tipul standard de call center, toti agentii putand primi telefoane de la un numar central de telefon. Folosind acest serviciu, o companie poate creea linii pentru asistenta clienti. Telefoanele primite intr-un astfel de call center fiind redirectionate catre primul agent disponibil. Serviciul Call Center este construit pe baza grupului Huntstandard, pentru a oferi o aplicatie completa potrivita unei companii. In consecinta un call center incorporeaza toate caracteristicile serviciului Grup Hunt si este de asemenea dotat cu optiuni profesionale de manevrare a apelurilor primite precum apel in asteptare, suspendare apel s.a.m.d. Distribuire Geografica Iristel extinde posibilitatile unui call center permitand agentilor sa fie distribuiti geografic. In concluzie agentii pot participa la telefoane de acasa, de la o filiala satelit sau orice alta locatie, sub un sistem transparent.

Extraoptiuni

Administratorul grupului configureaza call center-ul prin portalul de internet aferent grupului CommPilot. Cu ajutorul paginilor de setari, administratorul poate configura:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.