Ghidul Serviciilor
Marshal Turism
inapoi la firma 1365 vizite
Poza Luna de miere in Mauritius
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Facilitati hotel:

Oaspetii care isi doresc un concediu linistit intr-un cadru deosebit vor gasi aici locul ideal. Ascuns intr-o minunata gradina cu multe cascade, arbori Frangipani, arbori tropicali, corali si alte plante colorate, restaurantul principal va va rasfata cu bucataria franceza, asiatica si creol-exotica (la fel si restaurantul de langa piscina).

 Hotelul va ofera si 3 baruri, un pavilion unde se vinde ceai, 2 magazine, servicii de gustari pe plaja, 2 piscine mari pe plaja, cu terasa pentru sezlonguri (sezlonguri, umbrelute de soare, prosoape de baie la piscina si pe plaja, incluse), frizer, bijutier, biblioteca. Program de divertisment seara.

 

Facilitati camera:

Decorate in culori deschise, naturale, camerele stralucesc intr-o atmosfera calda si eleganta. Baia este spatioasa, cu cada marmura fixata in pamant, dus (din baie aveti vedere la gradina), uscator de par, halat de baie, aer conditionat, telefon, TV satelit, DVD/CD-player, acces Internet, mini bar, seif, fierbator de apa pentru prepararea cafelei/ceaiului, baldachin, terasa cu vedere spre gradina si partial spre mare.

 

Servicii incluse:

- bilet de avion Frankfurt – Mauritius - Frankfurt, pe compania CONDOR;

- cazare 7 nopti in camera dubla cu mic dejun bufet -

 

Sport: posibilitatea practicarii urmatoarelor sporturi: schi nautic, wind surfing, caiac, snorkeling, yoga, barca cu fund de sticla, navigatie, tenis (nocturn), fitness -

Beauty & Wellness: sauna, baie cu aburi, jacuzzi

 

Servicii neincluse: - bilet de avion Bucuresti - Frankfurt – Bucuresti, pe compania LUFTHANSA (tarif de la 110 EUR*/pers.)

* (tariful include taxele de aeroport si service).

- transferul de / pana la aeroport.

-supliment Demipensiune: de la 69 EUR/zi/pers.

 

Sport: posibilitatea practicarii urmatoarelor sporturi (contra cost): calarie, pescuit in larg, barca “banana”, katamaran

 

Beauty & Wellness: masaj, tratamente de frumusete

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.