Ghidul Serviciilor
Mobistar - Mobilier Locuinte, Spatii Comerciale, Birouri, Brasov
inapoi la firma 287 vizite
Poza Mobilier locuinte
Foto

Când îti doresti ca fiecare loc al casei sa aiba propria personalitate 

Provocarea de a amenaja casa ta cea noua este mereu un proces complex de care nu stii întotdeauna cum sa te apuci. Cel mai important este sa reusesti sa transformi ce ai construit în imaginatia ta într-un proiect definit, pus pe hârtie si în cuvinte.

 

Am decis sa luam parte la provocare si sa ne implicam în acest proiect în care fiecare camera este un univers în sine: de la sufrageria deschisa în care se aduna întreaga familie alaturi de prieteni, se râde, se manânca, se urmaresc cele mai importante meciuri, pâna la dormitoarele cu stil asemanator, dar culori si structuri ce dau personalitate si unicitate.

 

Mobila creata îmbina texturi vintage cu linii moderne si spatii optimizate nevoilor fiecarei camere. Bucataria are un aer industrial datorita combinatiei de griuri si marouri de pe peretele grunge si a mobilierului de piele si lemn.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.