Ghidul Serviciilor
Mobistar - Mobilier Locuinte, Spatii Comerciale, Birouri, Brasov
inapoi la firma 287 vizite
Poza Mobilier office
Foto

Mobilierul este cel care personalizeaza un spatiu si care îl adapteaza cerintelor activitatii careia îi este destinat.

 

Un birou pentru activitati juridice are nevoie de simplitate si curatenie a liniilor, precum si de o foarte buna organizare. Acesta este motivul pentru care am realizat mobila la comanda, îmbinând stilul modern cu designul scandinavic în mobilarea unui spatiu bine structurat.

Spatiul cabinetului este compus din receptie, birouri, sala de conferinta, hol si bucatarie. Culorile care domina interiorul sunt în mare parte tonuri neutre – alb, gri, negru sau bej. Pe lânga geometria clasica si paleta limitata de culori, mobilierul este alcatuit din texturi simple. Am îmbinat metalul cu lemnul în piese versatile de mobilier si am acordat o atentie deosebita spatiilor de depozitare.

Rezultatul: o atmosfera destinsa, curata, profesionista. Mobila realizata la comanda beneficiaza de finisaje superioare si de feronerie de cea mai buna calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.