Ghidul Serviciilor
Ora Curateniei - Servicii De Curatenie
inapoi la firma 24 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

Suntem o companie de curatenie responsabila si profesionista. Oferim servicii de curatenie atât companiilor, cât si persoanelor fizice. Echipa Ora Curateniei are o abordare responsabila, fiind bine instruita si echipata cu utilajele necesare. Asiguram de fiecare data calitatea serviciilor prestate, fie o curatenie de întretinere a locuintei sau o curatenie dupa reparatie.
Misiunea noastra este de a transforma orice locuinta într-un mediu curat, placut si igienizat. Am stabilit standarde înalte pentru serviciul de curatenie, iar eficienta si perfectiunea sunt pilonii fundamentali. Am creat un portofoliu de servicii,  astfel încât sa alegeti corect tipul de curatenie si sa va bucurati de rezultatul final. 
Indiferent daca aveti nevoie de o curatenie de menaj regulata sau generala, casa dumneavoastra este pe mâini sigure. Expertii nostri certificati au experienta si echipamentul necesar pentru a trata diferite suprafete si a obtine rezultatele mult asteptate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.