Ghidul Serviciilor
Profesional Construct, Bucuresti - Consolidari Si Reabilitari Cladiri
inapoi la firma 1738 vizite
Poza Proiectare
Foto

Domeniul principal de activitate inca de la infiintarea companiei in 1992 este proiectarea structurilor de rezistenta pentru constructii civile, industriale, agricole, monumente de arta si cult.

     Analiza detaliata a fiecarui proiect, luand in considerare fiecare aspect particular al investitiei, conduce la obtinerea unei solutii unice, personalizate pentru fiecare beneficiar. De asemenea, fiecare proiect ne imbogateste experienta, invatandu-ne ceva nou. Cele peste 600 de proiecte finalizate cu succes de-a lungul timpului s-au transformat intr-o experienta vasta ce ne ajuta sa analizam cu eficienta fiecare nou proiect si sa oferim beneficiarului cele mai avantajoase solutii pentru realizarea unei investitii.

     Dezvoltarea sistematica a companiei, precum si pregatirea si specializarea continua a angajatilor si a colaboratorilor nostri ne permit la ora actuala sa acoperim practic toate aspectele legate de proiectare la realizarea unei investitii, atat ca proiectanti de specialitate Rezistenta cat si ca proiectant general, de la studii de prefezabilitate la proiect tehnic si de executie si apoi pana la intrarea in exploatare a investitiei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.