Ghidul Serviciilor
Agmi, Fabricare De Constructii Metalice - Slobozia / Ialomita
inapoi la firma 5148 vizite
Poza Structuri metalice
Foto

Proiectam, executam, livram si montam structuri metalice si elemente componente inchiderilor perimetrale si de acoperis.

Pentru o rezistenta in timp sporita, oferim clientilor nostri servicii de sablare si vopsire.

O structura metalica are ca aliaj principal otelul, deoarece acesta este cu 60% – 70% mai usor in comparatie cu lemnul si confera o rezistenta sporita la cutremure si incendii. Acest lucru se datoreaza faptului ca o structura usoara implica un nivel scazut de daune.

O astfel de constructie, sustinuta pe o structura metalica, rezista circa 150 de ani in conditii de exploatare obisnuita si necesita un timp de ridicare cu 50% mai scazut (in cateva zile). In comparatie cu lemnul, o structura metalica nu isi pierde din proprietati in timp, fara a fi atacat de daunatori.

Dincolo de rezistenta sporita, o structura metalica proiectata si executata corect iti ofera posibilitatea de a avea o constructie supla, cu spatii interioare generoase, usor de compartimentat si de adaptat cerintelor din ce in ce mai diverse existente in economia de azi. 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.