Ghidul Serviciilor
Atu Tech, Magazin Online De Sisteme De Securitate Si Automatizari - Sibiu
inapoi la firma 396 vizite
Poza Despre firma Atu Tech
Foto

Atu Tech (a2t.ro) este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, potrivit cifrei de afaceri. Am infiintat compania in 2011, cu sediul in Sibiu si am inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9 milioane de euro. Comercializam peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, control acces, automatizari porti, interfoane si videointerfoane, sisteme anti incendiu si de sonorizare, instalatii electrice, retele si telefonie etc. De asemenea, dispunem de o retea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care putem oferi astfel de servicii la nivel national.

 

Suntem aici sa va ajutam cu sfaturi pentru achizitionarea sau instalarea sistemelor de supraveghere cumparate din magazinul nostru online. Credem cu tarie in necesitatea protejarii spatiului personal sau comercial si, astfel, dorim ca dumneavoastra sa faceti cele mai bune alegeri atunci cand cumparati sisteme pentru securitatea casei sau pentru cresterea confortului ei.

 Sediul Atu Tech se afla pe Str. Frigoriferului nr. 2 din Sibiu, in inima Romaniei. Aici puteti gasi showroom-ul nostru deschis intre orele 09:00 - 17:00 de luni pana vineri, dar si depozitul nostru pentru livrare in tara. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.