Ghidul Serviciilor
Ac Record Construct, Amenajari Interioare,sanitare,termice Si Electrice - Bucuresti
inapoi la firma 196 vizite
Poza Despre firma Ac Record Construct
Foto

SC AC RECORD CONSTRUCT SRL este o societate romaneasca pe actiuni cu capital integral privat. Firma este specializata in lucrari de anvergura medie in domeniul constructiilor.

Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din societatea noastra un partener serios si performant, capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.

Atitudinea deschisa, cooperanta, onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti, indeplinirea cu succes a sarcinilor si a angajamentelor asumate, precum si promtitudinea in a raspunde diverselor probleme aparute in timpul derularii activitatilor de productie sunt realitati ce au consolidat pozitia si renumele pe piata romaneasca.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.