Ghidul Serviciilor
Ropaint Solutions - Protectie La Foc A Structurilor Metalice, Jilava / Ilfov
inapoi la firma 344 vizite
Poza Protectie la foc a structurilor metalice
Foto
Foto

Protectie la foc a structurilor metalice folosind vopsele termospumante

Protectia la foc cu VOPSEA TERMOSPUMANTA :

Vopseaua termospumanta este un produs termospumant pe baza de rasini acrilice si solventi sau pe baza de apa asigurand rezistente la foc intre 15 minute – 180 minute;

Vopseaua intumescenta reactioneaza la caldura umflandu-se rapid pentru a produce spuma carbonica care actioneaza ca un strat protector intre structura de otel si temperatura ridicata a mediului.

Intervalul de timp pentru care pelicula vopselei termospumante asigura rezistenta la foc a elementelor metalice este determinat / conditionat de:

–          Grosimea peliculei protectoare;

–          Factorul de masivitate al elementului protejat;

–          Temperatura critica a otelului;

–          Pozitia si tipul elementelor structurale (grinzi si stalpi etc).

Datorita proprietatilor sale de uscare si posibilitatii de reacoperire rapide, vopseaua termospumanta este recomandata pentru aplicari in faza de constructie si poate fi folosita peste o gama variata de sisteme anticorozive agreate.

Trebuie intotdeauna protejata impotriva contactului cu umiditatea mare si contactul cu substante chimice. Acest lucru este important in mod special in timpul aplicarii. De asemenea pentru obtinerea ununi anumit tip de finisaj (culoare), se poate opta pentru aplicarea ulterioara a unui strat acoperitor, tip topcoat, de interior sau exterior, acesta jucand un rol si de protectie a vopselei termospumante.

Mod de aplicare:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.