Ghidul Serviciilor
Bradeanu Simina - Make-Up Artist
inapoi la firma 9552 vizite
Poza Realizare machiaj
Foto

Orice femeie isi doreste un machiaj care sa arate bine pe toata durata zilei. Pentru un machiaj rezistent trebuie sa stii cateva sfaturi de baza si trucuri.  Azi o sa afli mai multe despre modul profesional de aplicare a machiajului. Iata 5 pasi simpli:

1. Baza de machiaj trebuie sa fie aplicata pe un ten proaspat demachiat si tonifiat. Baza de machiaj trebuie sa fie hidratanta si sa contina factor de protectie solara cat mai ridicat (SPF). Prin miscari usoare, aceasta se intinde atat pe fata si pleoape, cat si pe decolteu.

2. Fondul de ten trebuie ales in functie de tipul de ten (normal, mixt, uscat sau gras), de puterea de acoperire si de nuanta (atat ca intensitate, cat si ca nuanta in care tenul vireaza- roz sau auriu). Acesta trebuie sa contina, la fel ca si crema de zi, factor de protectie solara. Fondul de ten trebuie aplicat pe fata cu ajutorul degetului inelar si mijlociu, prin miscari de tapotare. Poti folosi si buretel sau pensula speciala pentru fond de ten.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.