Ghidul Serviciilor
Sporea Com Oravita - Materiale De Constructii Si Servicii Conexe
inapoi la firma 8700 vizite
Poza Tinci - Gleturi - Adezivi - Sape
Foto

Caracteristici : - lucrabilitate usoara; - aderenta foarte buna; - suprafata foarte fina.

Domenii de utilizare: pentru lucrari de finisare ale tencuielilor brute inaintea gletuirii sau a altor finisaje nobile: - in interiorul sau exteriorul cladirilor pentru finisarea tencuielilor brute; - repararea tencuielilor brute fisurate si denivelate; - strat de tinci; - nivelarea suprafetelor inainte de faiantare; - nivelarea suprafetelor inainte de aplicare de mortar nobil colorat; - nivelarea suprafetelor inainte de vopsire

Pregatirea suprafetei de lucru: se aplica pe tencuiala bruta intarita cel putin 28 zile, curata, si sanatoasa, fara exfolieri, pete de ulei, praf, sau alte impuritati mecanice.

Modalitate de aplicare: unelte utilizate: - galeata; - amestecator mecanic sau manual; - mistrie; - gletiera; - bidinea; - drisca cu burete rosie sau cu polistiren. pulberea se introduce in apa si se amesteca energic, de preferinta mecanic pana la obtinerea unui amestec cremos, omogen, usor prelucrabil. se recomanda a se amesteca deodata o cantitate care se utilizeaza in maximum 3 ore. se asteapta 10 minute pentru desavarsirea reactiilor chimice si se amesteca din nou energic. pasta se aplica pe suprafata in grosime de 1,5 - 2 mm, cu gletiera. se asteapta circa 60 - 90 minute pana ce suprafata devine nelipicioasa la pipait, dupa care se stropeste usor cu apa si se driscuieste cu o drisca din polistiren sau din burete, obtinand o suprafata superior structurata, fara fisuri. peretele ce urmeaza a se finisa se umezeste bine cu apa se lasa sa se zvante, dupa care se aplica mortarul adeplast tinci cu o gletiera, in grosime de 1 - 2 mm. dupa circa o ora de la aplicare, atunci cand la pipait nu se mai lipeste pe deget, se umezeste usor si se driscuieste cu drisca din burete sau polistiren, obtinand o suprafata fina, uniforma. atentie: nu se aplica in bataia directa a razelor solare. dupa 72 de ore se poate gletui cu glet de ipsos (super glet de ipsos, glet pentru pereti adeplast) sau glet de ciment (glet universal, glet alba ca zapada adeplast). pasta din galeata isi pastreaza proprietatile timp de cel putin 3 ore.

recomandari: nu se recomanda a fi aplicat pe lemn, materiale plastice, metale si pe suprafete din ipsos. la temperaturi ridicate sau la soare, se recomanda umezirea suprafetei inainte de aplicare. in afara de recomandarile de mai sus este importanta respectarea normelor si standardelor in vigoare. caracteristicile garantate se bazeaza pe experienta practica si pe testele efectuate. conditiile specifice locatiei si aplicarii pot varia fata de cele prezentate aici, asadar, utilizarea corecta si reusita a produselor noastre nu este in sfera noastra de responsabilitate.

Depozitare: in locuri uscate, in stare inchisa, pe paleti din lemn.

 

Consum specific: 3 - 4 kg / mp

Ambalaj : sac/25kg

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.