Ghidul Serviciilor
Parliament, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 1501 vizite
Poza De ce noi?
Foto

Cel mai bun tarif disponibil

Cu siguranta nu ne incanta sa fim mai scumpi decat oriunde altundeva. Ceea ce putem oferi noi este unic, deoarece avem puterea si libertatea de a oferi extra valoare pentru putin. Atat de putin incat niciun alt partener nu poate concura cu noi.Rezerva direct sau alege sa aderi la newletterul nostru pentru cea mai bun tarif!

  Prioritate la upgrade gratuit (in limita disponibilitatii)

Dorim sa va rasplatim fidelitatea de a rezerva direct pe site-ul nostru, oferindu-va posibilitatea de a va delecta intr-o camera superioara, fara niciun cost suplimentar. Mai mult confort la acelasi tarif, pentru un sejur memorabil!

  Parcare gratuita (in limita disponibilitatii)

Intr-o capitala atat de aglomerata, intelegem necesitatea unui loc de parcare. Dar ce spuneti de a primi acest loc de parcare, fara a fi nevoit sa achitati nimic in plus? Da, este posibil, alegand sa rezervati direct prin noi!

Asistenta 24h/24

Nu ezitati in a lasa echipei noastre de la receptie orice mesaj, indiferent ca este vorba de rezervarea unui transfer sau doriti sa faceti o surpriza persoanei dragi. Ne mandrim cu un serviciu de calitate, astfel incat vom trata solicitarea cu maxima atentie si promptitudine, pentru a raspunde oricaror cerinte.

 Promotii unice

Aici este locul unde veti descoperi promotii unice, care nu pot fi rezervate decat prin noi, direct. Convingeti-va si asigurati-va un sejur excelent!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.