Ghidul Serviciilor
Window Solution - Producator Termopane Salamander
inapoi la firma 79 vizite
Poza Sticla Securizata
Foto

Sticla securizata este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat sau cladirilor. Cladirile noi, spatioase – cu lumina naturala din abundenta, necesita sticle special proiectate pentru acest scop. Sticla laminata (antiefractie sau de siguranta) combina doua foi de sticla intr-una fara a modifica aspectul sau vizibilitatea prin acestea.

Sticla Securizata

Este sticla produsa in urma incalzirii sticlei normale pana la o temperatura de aprox. 650 ºC ( este temperatura la care sticla incepe sa se înmoaie ). Suprafetele externe sunt apoi racite brusc, creandu-se astfel o compresie puternica. Tot acest proces tehnologic este urmarit strict, respectarea anumitor parametri influentand direct calitatea geamului securizat.

Prin acest procedeu creste de 4-5 ori rezistenta mecanica la indoire fata de o sticla normala, sticla securizata  fiind astfel folosita in proiecte care impun prinderi in puncte; este de avut în vedere si scaderea semnificativa a greutatii sticlei in cazul vitrajelor.
Spargerea sticlei securizate se face in cioburi mici, asigurand securitatea persoanelor ( la usile din sticla, pentru siguranta maxima se poate folosi suplimentar o folie autoadeziva care va face ca cioburile sa nu se imprastie ).
Standardele europene care reglementeaza productia sticlei securizate sunt EN 12150 si EN 1863.

Caracteristici:

Aplicatii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.