Ghidul Serviciilor
Videovox Group Bucuresti - Centru Profesional De Service Audio-Video
inapoi la firma 1951 vizite
Poza Panouri dedicate pentru interfonie
Foto
Foto

Interfete Telefonice si panouri dedicate pentru interfonie

 Respectand strategia de interconectabilitate intre sistemele de interfonie si videointerfonie pe de o parte, si cele de telefonie pe de alta parte, ELVOX a conceput interfete care sa uneasca oricare dintre aceste echipamente. Foarte interesanta este posibilitatea de upgrade pentru vechile sisteme.

 Astfel la ora actuala se poate lega un telefon la urmatoarele tehnologii proprietare ELVOX:

 Aceste sisteme se interconecteaza prin interfete dedicate fiecarei variante, montate in carcase cu posibilitatea de a fi introduse in panouri electrice de tip DIN.

O alta varianta de interfatare intre telefonie si interfonie sunt panourile de exterior telefonice. Acestea functioneaza in principiu ca un telefon cu memorii reprezentate de butoanele de apel.

 Panourile se leaga direct la o linie interna de la o centrala telefonica sau direct la o linie telefonica. La apasarea unui buton de apel centrala formeaza telefonul memorat pe respectivul buton. Acesta poate fi un interior al centralei sau un numar de telefon extern. Astfel apelul se realizeaza extrem de simplu si se asigura compatibilitatea cu orice model de centrala sau linie telefonica.

 Panourile sunt din seriile 8100, Galileo sau Galileo-Security. Exista variante cu unul pana la 4 butoane, fiecare cu un numar propriu de telefon memorat.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.